Fliser med vævet effekt

Weave fliser fra Kaza ConcreteI starten af 2017 lancerede KazaConcrete en spændende serie af fliser, som giver en effekt af en vævet overflade.
Fliserne findes i 3 slags overflader, flere forskellige farver og 2 størrelser: 30,8 cm x 29,5 cm, og 12,5 cm x 12 cm.
De er coatede så de kan anvendes både i bad og køkken, men de kan også anvendes på en dekorativ måde på en væg i f.eks. stuen.

Udgivet i Uncategorized

Elegant indbygget hylde

indbygget-hylde-i-bruseniche-med-volacombi9

Hvis du er på udkig efter lidt ekstra elegance i dit badeværelse kan en niche i væggen være et flot alternativ til hylder.

Brug de samme fliser inde i nichen eller gå helt modsat med fliser i andre størrelser, f.eks. mosaikker, eller andre farver for at fremhæve nichen.

Du kan vælge at bruge den som en hylde i brusenichen, som på billedet, eller du kan bruge den til smart opbevaring af toiletrullerne  – se den løsning hos danske boligarkitekter her.

Billedet viser en flot løsning med bruser m.m. fra Vola (model Combi9)
Copyright VOLA A/S.

Gem

Gem

Udgivet i Uncategorized

Keramiske træfliser er et populært alternativ

Keramiske fliser med træstrukturer er de senere år blevet populære som alternativ til trægulve.

Evers-Vintage-Træflise

Med flisegulvet får man fordelene ved flisernes hårdføre egenskaber, mens overfladen, som ligner træ, giver et naturligt indtryk.

Fliserne kan f.eks. lægges i stuen eller være med til at give et maritimt look i badeværelset.

Du skal være opmærksom på at flisegulve, til forskel fra trægulve, kan føles kolde, så jeg anbefaler at du får anlagt gulvvarme inden fliserne lægges.

Flisen på billedet hedder Vintage og er fra Evers.
Du kan se flere af Evers flotte træfliser her.

Gem

Gem

Gem

Udgivet i Uncategorized

Gem rørene væk med unik brusevæg

Flere og flere ønsker indbyggede blandingsbatterier, så man ser så lidt som muligt af rør og selve blandingsbatteriet. Men hvis/når det skal skiftes kan det godt blive dyrt fordi en del af væggen skal åbnes op.

Blandingsbatterivæg fra inr

inr har lavet en spændende løsning med en ”blandingsbatterivæg”, som står lidt ud fra væggen, og enten kan fås i en hvid hærdet glas-version eller, som vist her, til at beklæde med den flise du ønsker.
Og som bonus får du hylder til shampoo mm., så dit badeværelse altid er pænt og ryddet at se på.

Vælg evt. den samme flise som du har på væggene, så blandingsbatterivæggen næsten går i ét med væggen bagved.
Du finder blandingsbatterivæggene hos inr her.

Udgivet i Uncategorized

Smukke pejseindsatser

Med en pejseindsats kan du opnå flotte arkitektoniske virkninger i dit hjem.
Der bygges en “skorsten” op, og pejseindsatsen monteres.
Du kan f.eks. vælge en murstens-væg, enten med rå mursten eller vandskuret, eller du kan vælge en pudset overflade som giver et meget rent udtryk hvor fokus virkelig bliver på pejsen.

Rais har lavet mange forskellige pejseindsatRais 2:1 pejseindsatsser i stilrent skandinavisk design. De fås både i de mere traditionelle ensides versioner, men også som hjørne-indsatser og gennemgående pejseindsatser. Sidstnævnte er en af mine favoritter; Rais Visio 2:1.

Du kan se den fra 2 sider og kigge gennem ilden til rummet bagved. En smuk opdeling, så du får 2 rum i ét rum, eller måske som overgang mellem stue og køkken.

Udgivet i Uncategorized

”Usynlige” afløb

Unidrain er kendt for nytænkende gulvafløb, som bl.a. fås som linjeafløb i hele brusenichens bredde.

Unidrain Highline CustomMed modellen Highline Custom, har Unidrain gjort det muligt at integrere afløbene så meget i gulvene at de næsten bliver usynlige. Rent praktisk lægges samme slags gulvflise på afløbet, som på resten af gulvet. Resultatet er et super eksklusivt og rent udtryk.

Se serien af Highline Custom afløb her.

Jeg har også haft fornøjelsen af at lægge et Highline Custom afløb i et badeværelse i Holte. Se billederne under Arbejdsområder – Referencer/Galleri

Gem

Udgivet i Uncategorized

Masser af karakter med gamle mursten

Skal du bygge nyt eller matche en ny mur med eksisterende murværk, så er der gode muligheder for at finde brugte sten med karakter hos firmaet Gamle Mursten ApS.

Firmaet renser brugte mursten så stenene kan genbruges. Du får en mur som har mere karakter og patina, og sparer samtidig miljøet for en større CO2 belastning.

Se eksempler på de flotte sten hos Gamle Mursten.
flensborgsten-brugt-til-kaminerEt rigtig flot, og lidt anderledes, projekt er f.eks. de her gråpatinerede, afrensede sten.

Du kan se flere billeder af projektet fra Gamle Mursten her.

Udgivet i Uncategorized

Få et uforpligtende tilbud i dag